جلسه هم‌اندیشی فرماندهان پیشین بسیج کارمندی دانشگاه مراغه؛ از انتقال تجربه تا ترسیم چشم‌انداز آینده

  • 15 Jun 2026 - 10:19
  • کد خبر: 4003108
  • 7
جلسه هم‌اندیشی فرماندهان پیشین بسیج کارمندی دانشگاه مراغه؛ از انتقال تجربه تا ترسیم چشم‌انداز آینده

جلسه هم‌اندیشی فرمانده بسیج کارمندی با جمعی از فرماندهان ادوار پیشین و اعضای شورای بسیج کارمندی دانشگاه مراغه برگزار شد.

در این نشست، حاضران ضمن مرور فعالیت‌ها و تجربیات ارزشمند دوران مسئولیت خود، به تبادل نظر پیرامون مهم‌ترین مسائل و ظرفیت‌های پیش روی بسیج کارمندی پرداختند. همچنین موضوعاتی از جمله آسیب‌شناسی فعالیت‌های گذشته، راهکارهای ارتقای مشارکت کارکنان، بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و متخصصان، جهاد تبیین در محیط‌های اداری، مقابله با آسیب‌ها و چالش‌های سازمانی، نقش بسیج در افزایش بهره‌وری و خدمت‌رسانی و نیز چشم‌انداز آینده بسیج کارمندی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فرماندهان پیشین، با بیان تجربیات مدیریتی و اجرایی خود، پیشنهادها و دیدگاه‌های ارزشمندی را برای ارتقای برنامه‌ها و فعالیت‌های بسیج کارمندی ارائه کردند. همچنین در این جلسه بر ضرورت انتقال تجربیات، استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند و برنامه‌ریزی هدفمند برای پاسخگویی به نیازهای روز کارکنان و سازمان نیز تأکید شد.


تاریخ آخرین ویرایش :15 Jun 2026 - 10:21

اشتراک گذاری

خبر‌های مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.