نشست هماهنگی نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴ در تبریز برگزار شد

  • 21 Nov 2024
  • کد خبر: 1498392
  • 2918
نشست هماهنگی نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴ در تبریز برگزار شد

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی زون تخصصی فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴ با همکاری دانشگاه مراغه و شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان شرقی، روز پنجشنبه یکم آذرماه در سالن این شرکت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ در این جلسه که با هدف اطلاع‌رسانی و هماهنگی برای برگزاری نمایشگاه ترتیب داده شده بود، راهکارهای تعامل و همکاری میان صنعت و دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و رایزنی‌ با نمایندگان صنایع صورت پذیرفت.

دکتر محمد زادشکویان، رئيس دانشگاه مراغه، در ابتدای جلسه به معرفی این دانشگاه، ظرفیت‌های شهر مراغه و اهداف برگزاری نمایشگاه پرداخت. وی ضمن اشاره به نشست‌های متعدد با ارگان‌های مختلف شهری از جمله فرمانداری، شهرداری، جهاد کشاورزی و موسسه تحقیقات دیم و سایر نهادها، ابراز امیدواری کرد که بتوان برای کشاورز فناور الگو سازی کرد و از دستاوردهای این نمایشگاه، بر ایجاد منطقه کشت و صنعت با هدف ایجاد الگوی مناسب در صنعت کشاورزی و صنایع غذایی با شعار "از مزرعه تا سفره" به بهترین شکل بهره مند شد.

در ادامه دکتر مازیار فرزام، مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه، هدف اصلی این رویداد را شناسایی نیازهای منطقه و مستندسازی آنها در قالب فرم‌های طراحی‌شده عنوان کرد. ایشان بر تقویت ارتباط بین صاحبان ایده و صنعت تأکید کرد و گفت: دانشگاه تمام توان خود را برای ایجاد قراردادهای همکاری به کار خواهد گرفت.

دکتر ستاره رضائی، مدیر صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان، با اشاره به حمایت این شرکت از نمایشگاه، خاطرنشان کرد که شناسایی و رفع نیازهای صنعتی از اولویت‌های اصلی برای حمایت از این رویداد خواهد بود.

دکتر زینالی، معاون فناوری پارک علم و فناوری استان، از برگزاری دوره‌های توانمندسازی همزمان با نمایشگاه خبر داد و بر اهمیت ارائه ایده‌ها و ارزیابی دقیق آنها تأکید کرد.
سجاد مطلبی، معاون برنامه‌ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی استان، هماهنگی واحدهای صنعتی و فناور ضروری دانست و افزود: شناسایی و اعلام نیازهای صنعتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور، از اهداف اصلی این نمایشگاه است.

در این نشست، علی شریفی راد، رئیس اداره فناوری و نوآوری اداره صمت استان، و نمایندگانی از تشکل‌های مختلف مدیریتی، صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحبان ایده نیز حضور داشتند و بر اهمیت تقویت ارتباطات بین صنعت و دانش تأکید کردند.

اداره صمت استان، از انجام مکاتبات لازم با مراجع ذی‌صلاح به‌ویژه در زمینه اطلاع‌رسانی در مورد برگزاری رویداد «رینوتیکس» و حمایت‌هایی که شرکت‌ها و واحدهای صنعتی می‌توانند ارائه دهند، خبر داد.

دکتر علی شریفی راد، رئیس اداره فناوری و نوآوری اداره صمت استان افزود که مذاکراتی نیز در خصوص برگزاری تورهای پژوهشی در طول این رویداد از طریق اداره صمت با دانشگاه‌ها صورت گرفته و این نهادها برای همکاری در این زمینه آماده هستند. وی تأکید کرد که اولویت‌های پژوهشی و فناورانه از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی (آپفن) بر اساس نیازهای پژوهشی و فناورانه شناسایی و سه اولویت کلیدی به عنوان اولویت‌های سازمانی تعیین و به سازمان‌ها ارسال شده است.

وی همچنین بر اهمیت تبلیغات محیطی تأکید کرد و خواستار استفاده از ظرفیت استانداری برای این منظور شد.

اشتراک گذاری

خبر‌های مرتبط