راهاندازی نانوایی دانشگاه مراغه - دانشگاه مراغه
راهاندازی نانوایی دانشگاه مراغه
- 01 Feb 2025
- کد خبر: 1664664
- 1572

همزمان با ایام مبارک دههٔ فجر با تلاش معاونت اداری مالی و با پشتیبانی ریاست دانشگاه، نانوایی دانشگاه مراغه در جهت رفاه حال دانشجویان، کارکنان و اساتید، صبح شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ راهاندازی شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه مراغه، دکتر اکبر تقیزاده معاون اداری و مالی در حاشیه بازدید از این واحد نانوایی، گفت: این واحد نانوایی روزانه در یک شیفت از ساعت ۹ تا ۱۲ فعال خواهد بود و در جهت تأمین نان موردنیاز دانشگاهیان آماده ارائه خدمات است.
معاون اداری مالی دانشگاه افزود: باتوجه به اهمیت امنیت غذایی، در روزهای آینده یک روز برای تهیهٔ نان کامل سبوسدار اختصاص خواهد یافت. همچنین نظر به پتانسیل دانشکدهی کشاورزی سعی در تولید نان جو، نان ذرت، یولاف و نانهای رژیمی و غنی شده داریم.
دکتر تقیزاده از برنامههای آتی برای راهاندازی واحد لبنیات و فرآوردههای لبنی خبر داد و گفت: برای این امر تجهیزات موردنیاز تهیه شده و بخشی از نیاز گوشت سلف غذاخوری دانشجویان در واحد مزرعه دانشکده کشاورزی تولید میشود و امید است با گسترش این واحد نیاز به گوشت قرمز دانشگاهیان تأمین گردد و زنجیره ارزشی از مزرعه تا سفره، تحقق یابد.