بر مدار نشر افتتاح شد

  • 19 Nov 2024
  • کد خبر: 1490755
  • 1121
بر مدار نشر افتتاح شد

اولین دوره تخصصی و بین دانشگاهی روزنامه‌نگاری در دانشگاه مراغه با سخنرانی معاون، مدیر فرهنگی و اجتماعی و اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه مراغه با شرکت حضوری و مجازی دانشجویان، روز یکشنبه ۲۸ آبان‌ماه، آغاز به کارکرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه: 

این دوره می‌تواند به راه‌اندازی هفته‌نامه خبری دانشگاه منتج شود

دکتر عباس رضایی در آیین افتتاحیه اولین دوره تخصصی روزنامه‌نگاری در دانشگاه مراغه با اشاره بر اهمیت پرداخت به فعالیت‌های جنبی دانشجویان در کنار تحصیل خوب، مهارت‌آموزی در حوزه رسانه را طبق فرمایشات رهبری از اولویت‌های ضروری عنوان کرد.

وی با تأکید بر قدرت رسانه به‌ویژه آمیختن آن باهنر خلاقانه، فرد دارای مهارت رسانه‌ای را در هر جایگاه و شغلی موفق دانست و افزود: «اولین امتیاز دانش رسانه، تبیین دستاوردهای کشور و مقابله با جنگ نرم دشمن است.» 

وی ادامه داد: «دانشجویان ارشد و دکتری دارای مهارت رسانه‌ای در تهیه پایان‌نامه و سمینارها موفق‌تر هستند. شما در آینده در هر شغلی که مدیر بشوید و یک فرد رسانه‌ای باشید، مدیر موفق و محبوبی خواهید بود.» 

معاون فرهنگی دانشگاه مراغه در پایان ابراز امیدواری کرد: «امیدواریم خروجی این کارگاه بزرگ روزنامه‌نگاری، به راه‌اندازی هفته‌نامه خبری دانشگاه منتج شود» 

عضو هیئت‌علمی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه مراغه: 

امانت‌داری و صداقت اولویت کار رسانه‌ای است

دکتر پاشایی در این آیین صداقت و راست‌گویی در روایت و گزارش را در مباحث علمی، فرهنگی و سیاسی از اولویت‌ها شمرد و گفت: «موفقیت یک خبرگزاری و رسانه این نیست که به‌اصطلاح زرنگی کند، بلکه حتی در بحث علمی هم در همان مقدمه مقاله می‌فهمند که شما چقدر صداقت داشته و فرد توانمندی هستید و این گویای کل داستان است.

مدیر فرهنگی دانشگاه مراغه: 

بخوانید تا بتوانید بنویسید/مهارت‌های رسانه و نویسندگی قابل‌آموزش است

جواد مهدوی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه مراغه در آغاز کار دوره روزنامه‌نگاری بر مدار نشر با معرفی دو نوع نویسنده، یکی را نویسنده خلاق که به استعداد و خیال‌پردازی وابسته است و دیگری را نویسنده فنی که آموزش‌دیده است، معرفی کرد. مهدوی تأکید کرد: که برای تبدیل‌شدن به یک نویسنده موفق، باید فنون نویسندگی را آموخت.

وی همچنین بر لزوم گسترش دایره لغات و مطالعه تأکید کرد و گفت: «کتاب‌خواندن به‌مراتب از سایر منابع اطلاعاتی مانند اینترنت و فیلم‌های مختلف مؤثرتر است.» 

کارگاه اول؛ سرفصل "مدیریت در نشریات" با ارائه خانم "پریسا فتوحی" کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه بعد از افتتاحیه با حضور نزدیک به 90 نفر دانشجو بصورت حضوری و 25 نفر برخط از دانشگاه های دامغان، علوم پزشکی مراغه و ارومیه و تهران برگزار شد.

گفتنی است این سلسله کارگاه‌ها به ابتکار کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه با ۱۰ سرفصل و حضور اساتید مختلف پیشکسوت روزنامه‌نگاری و جوانان فعال این عرصه، در مدت‌زمان حدود یک‌ماهه به‌صورت جریان‌ساز و با اهداف متعدد استعدادیابی و مهارت آموزی، به‌صورت حضوری و مجازی، با شرکت دانشجویان چندین دانشگاه کشور برپا شده است.

این دوره که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه آغاز به کارکرده است بستر مناسبی را برای علاقه‌مندان عرصه خبرنگاری و نشریات دانشجویی فراهم کرده است.

اشتراک گذاری

خبر‌های مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.