اولین سالگرد شهدای خدمت در دانشگاه مراغه برگزار شد - دانشگاه مراغه
اولین سالگرد شهدای خدمت در دانشگاه مراغه برگزار شد
- 20 May 2025
- کد خبر: 2032960
- 172
مراسم اولین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت و اختتامیه راهیان نور 1403 با حضورمسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در سپاه ویژه تبریز، هیئت رییسه دانشگاه مراغه و دانشگاهیان در دانشگاه مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، دکتر عباس رضایی، معاون فرهنگی و اجتماعی در مراسم اولین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت، اظهار داشت: شهادت شهید رییسی و همراهان یک پیچ تاریخی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود. مشابه چنین اتفاقی پیش از این در زمان شهید رجایی رخ داده بود و با وجود انتظارها برای تضعیف کشور، جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم هیچ گونه آسیبی ندید. بحمدالله اکنون نیز پس از حادثه اخیر، کشور استوار باقی مانده و مردم با شور و نشاط در انتخابات شرکت کردند و رئیس جمهور جدید را انتخاب نمودند.
وی افزود: شهید رییسی فردی چندبعدی بود؛ ایشان علاوه بر اجرایی بودن، دانش حقوقی و دینی قوی نیز داشت که این ترکیب موجب موفقیتهای آن دوره شد. همچنین وی ادامه داد:کشور در دوران پس از انقلاب، پیشرفتهای قابل توجهی داشته است، هرچند به اهداف نهایی نرسیدهایم، که این عدم تحقق به دلیل کارشکنیهای خارجی و مشکلات مدیریتی داخلی است.
ایشان به ضعف مدیریت در اوایل انقلاب و نبود نیروهای مجرب و مدیران انقلابی اشاره کرد و گفت:معتقد است که این مشکلات، مانع توسعه کامل کشور شده است. اما امیدواریم با لطف الهی، تلاشهای رهبر معظم انقلاب و همت مردم و مدیران، آیندهای روشن برای ایران اسلامی رقم خواهد خورد.
در مراسم نخستین سالگرد شهدای خدمت در دانشگاه مراغه، حجتالاسلام فیضی زاده با تسلیت این ضایعه بزرگ، شهادت رئیس جمهور و همراهان را انتخابی الهی توصیف کرد و افزود: شهید رئیسی نه تنها یک رئیس جمهور، بلکه نماد مکتب داری و عبودیت در عرصههای مختلف بود. او در تمامی مراحل زندگانی خود، به مردم وفادار ماند و هرگز از خدمتگزاری و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی کوتاه نیامد.
فیضی زاده با تاکید بر عملگرایی شهید رئیسی گفت: وی تنها به شعار دادن اکتفا نکرد، بلکه در عمل ثابت کرد که به ارزش های اسلامی و ولایت فقیه پایبند است. این شهید بزرگ با سادهزیستی، صراحت در مواضع و ایستادگی در برابر مشکلات، الگویی برای همه ما بود.
وی تأکید کرد که شهید رئیسی، علیرغم مسئولیتهای بزرگ، خود را سرباز ولایت میدانست و از القاب و عناوین پرهیز داشت. به گفته فیضیزاده، شهید رئیسی با وجود فشارهای بینالمللی، موفق شد ارتباطات ایران را با کشورهای مختلف گسترش دهد و ثابت کند که ایران اسلامی هرگز منزوی نبوده و نخواهد بود.
ایشان با اشاره به دوره مسئولیت شهید رئیسی گفت:در این مدت، نگاه به غرب کنار گذاشته شد و با تکیه بر توان داخلی و پیروی از رهنمودهای رهبری، شاهد همدلی، افزایش تعاملات بینالمللی و رشد اقتصادی بودیم. برخلاف برخی القائات، ارتباطات بینالمللی ایران در این دوره تقویت شد و امید در مردم احیا گردید.
فیضیزاده افزود: شهید رئیسی اهل حزبگرایی و جناحبازی نبود؛ او دولت را خدمتگزار مردم میدانست و همه تلاشش را برای بازگرداندن اخلاق و معنویت به فضای سیاست کشور بهکار گرفت. همین ویژگیها بود که مکتبی ماندگار از او ساخت؛ مکتبی که امتداد راه شهیدان و الگویی برای آیندگان است.
همچنین در این برنامه ضمن پخش گزارش ویدیویی اردوی راهیان نور دانشگاه مراغه، از مسئولین کمیته های مجازی و رسانه، فرهنگی، پشتیبانی، جذب و ارزیابی اردوی راهیان نور بسیج دانشجویی تقدیر شد و برگزیدگان مسابقه هنری رسانه ای مهمان ستاره ها معرفی و با اهدای جوایز نفیس تقدیر بعمل آمد.
حضور در یادمان شهید گمنام دانشگاه مراغه و تجدید میثاق با شهدا پایان بخش این آیین بود.
گفتنی است این مراسم با همکاری بسیج دانشجویی دانشجویان، بسیج اساتید، بسیج کارکنان و معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.