ديروز : 3631
ماه : 19684

تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395     |     کد : 392

بازدید از شرکت کاوه سودا و برگزاری جلسه کارشناسی مشترک

در راستای ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت جلسه مشترک کارشناسی با اعضای هیأت علمی و کارشناسان دانشگاه مراغه و گروه مدیران شرکت کاوه سودا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه با پیگیری های انجام شده یک جلسه ویژه با شرکت اساتید و کارشناسان مجرب دانشگاه با گروه کاوه سودا برگزار نمود. این جلسه که در تداوم سلسله نشست های تخصصی برای ایجاد ارتباط با بخش صنعت و اجرای طرح های کاربردی برگزار شد؛ با هدف بررسی نیازمندی های بخش صنعت و ارائه طرح های کاربردی صورت گرفته است.
این گزارش می افزاید بررسی موضوع پسماندها و پساب های کارخانه کاوه سودا، افزایش کیفیت شیشه های تولیدی با به کار گیری فناوری نانو، افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف انرژی شرکت و مباحث زیست محیطی جزو مسائل مطرح شده در جلسه بوده است. همچنین نحوه همکاری مستمر و اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت برای طرفین از موضوعات اصلی دو طرف برای همکاری آتی بوده است.
گفتنی است پس از برگزاری جلسه، اعضای هیأت علمی از بخش های مختلف تولیدی گوه کاوه سودا دیدن کردند.

نوشته شده در   سه شنبه 30 آذر 1395  ساعت  14   توسط   سهیل افتخارزاده
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت