امروز : 1966
ديروز : 3524
ماه : 14426

تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395     |     کد : 390

انتخاب دکتر غلامرضا مهدوی نیا دانشیار گروه شیمی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه مراغه

دکتر غلامرضا مهدوی نیا دانشیار گروه شیمی دانشگاه مراغه به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، شورای پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه امسال با بررسی فعالیتهای پژوهشی اساتید و اعضای هیأت علمی، نهایتا دکتر مهدوی نیا را به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه برگزید.
غلامرضا مهدوی نیا با نگارش 31 مقاله ISI(JCI) ، اجرای یک طرح پژوهشی خارج از دانشگاه و نگارش 13 مقاله در کنفرانس های معتبر که در زمینه فناوری نانو تحقیقات گسترده ای انجام داده است؛ حائز این عنوان شده است.
این گزارش می افزاید؛  این عضو هیات علمی دانشگاه در زمینه تحقیقاتی رهایش کنترل شده دارو با استفاده از مواد طبیعی ارزان قیمت و هوشمند فعالیت های چشمگیری انجام داده و تعداد شش مقاله در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسانده است.همچنین این محقق برتر دانشگاه مراغه با استفاده از مواد طبیعی ارزان قیمت اقدام به تهیه جاذبهای کاملا سبز جهت استفاده در تصفیه آب نموده است؛ که حاصل این زمینه کاری چاپ بیش از 15 مقاله در مجلات معتبر می باشد.
وی با الهام گرفتن از کارهای پژوهشی انجام گرفته، توانسته است فیلمهای ژله ای ضد کنه را تولید کند؛ که در مرحله اخذ مجوز تولید می باشد. این مواد ضد کنه جهت استفاده در کندو های زنبور عسل کاملا وارداتی می باشد.
به گفته دکتر مهدوی نیا تا کنون کارهای تحقیقاتی وی 1220 مورد ارجاع داده شده اند (Scopus) که از این تعداد فقط 9 درصد خودارجاعی می باشد که در نوع خود بی نظیر است.
روابط عمومی دانشگاه مراغه این موفقیت را به دکتر مهدوی نیا تبریک گفته و برای ایشان موفقیت روزافزون آرزو می نماید.

نوشته شده در   سه شنبه 30 آذر 1395  ساعت  11   توسط   سهیل افتخارزاده
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت