امروز : 2025
ماه : 14485

تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395     |     کد : 388

برگزاری مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مراغه

رئیس دانشگاه مراغه : اثرگذاری در وضعیت اقتصادی و اجتماعی رسالت بزرگ دانشگاه هاست

مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه مراغه با حضور اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه مراغه با اشاره به نقش دانشگاه ها در تاثیرگذاری بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی گفت: اثرگذاری بر سطوح مختلف جامعه رسالت بزرگ این مراکز عظیم فرهنگی به عنوان مرجعیت علمی کشور است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، دکتر محمدعلی لطف الهی یقین روز دوشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه مراغه افزود: تقویت ارتباط بین دانشگاه ها با بخش صنعت در قالب ایجاد و ارتقای پارک های فناوری و شرکت های دانش بنیان مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: اکنون که دانشگاه های کشور نقش خود را به عنوان دانشگاه نسل دوم به خوبی انجام داده اند اکنون در آستانه تبدیل به دانشگاه های نسل سوم هستند، رسالت دانشگاه های نسل سوم اثرگذاری در وضعیت اجتماعی و اقتصادی کشور و ایفای نقش مرجعیت علمی کشور است و وظیفه دانشگاه نسل سوم تبدیل علم به ثروت است. وی همچنین در ادامه افزود : ارتقای جایگاه علمی و فرهنگی دانشگاه ها در سطح جامعه نیازمند توجه به پژوهش و تحقیقات دانش بنیان و کاربردی در این مراکز بزرگ علمی است.
وی با اشاره به نقش پژوهش و تحقیقات علمی در ارتقای فناوری های نوین اضافه کرد: کاربردی سازی پایان نامه ها، پژوهش های علمی با همکاری بخش های اقتصادی و صنعتی راهکاری مناسب برای توسعه و رشد جامعه جوان کشور است.
وی گفت: با توجه به لزوم تبدیل دانشگاه ها به مراکز علمی نسل سوم، تبدیل علم و پژوهش های کاربردی به ثروت در سطح جامعه از رویکردهای اساسی در حوزه دانشگاهی است.
وی با اشاره به فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه مراغه در سال تحصیلی گذشته افزود: این دانشگاه با 109 نفر هیئت علمی و سه هزار و 700 دانشجوی در حال تحصیل در 57 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی تا مقطع دکترا، از قطب های علمی منطقه است.
وی ادامه داد: تاکنون مجوزهای لازم برای ایجاد چهار کمیسیون تخصصی در زمینه های کشاورزی، فنی و مهندسی و عمران، شیمی و زیست شناسی و ریاضی و علوم پایه در این دانشگاه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه مراغه به عنوان یکی از 10 دانشگاه منطقه سوم کشور، هم اکنون چهل و سومین دانشگاه برتر کشور بر اساس رده بندی های وزارت علوم بوده و نیز رتبه 146 منطقه را بر اساس رتبه بندی های بین المللی در سال 2016 کسب کرده است.
مدیر پژوهشی و فناوری دانشگاه مراغه نیز در این همایش با اشاره به نقش موثر مقالات و پژوهش های علمی در رتبه بندی دانشگاه ها گفت: این دانشگاه با سرانه 32/1 در زمینه ارائه مقالات علمی ISI رتبه سوم را در بین دانشگاه های منطقه سوم کشور داراست.
غلامحسین قره خانی افزود: ایجاد شبکه علمی، ایجاد تفاهم نامه های علمی با دانشگاه های خارجی و داخلی و ایجاد تسهیلات لازم برای دسترسی دانشجویان و اساتید دانشگاهی به پایگاه های معتبر علمی بین المللی در راستای توسعه بخش پژوهشی این دانشگاه انجام می شود.
به گزارشروابط عمومی دانشگاه مراغه، در این همایش از استادان نمونه و برگزیده کشوری و نیز پژوهشگران نمونه این دانشگاه تجلیل شد.دکتر غلامرضا مهدوی نیا به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه، دکتر مرتضی ایرانیفام به عنوان پژوهشگر برتر اول دانشکده علوم پایه، دکتر محمد مهدیزاده به عنوان پژوهشگر برتر دوم دانشکده علوم پایه انتخاب شده بودند که از آنان تجلیل به عمل آمد.
دانشگاه مراغه دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی بوده و با بیش از سه هزار و 700 دانشجو در 57 رشته در مقاطع تحصیلی کاردانی تا دکترا، از مراکز و قطب های علمی منطقه به شمار می رود.

نوشته شده در   سه شنبه 30 آذر 1395  ساعت  09   توسط   سهیل افتخارزاده
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت