ديروز : 3631
ماه : 19680

تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1395     |     کد : 379

برگزاری کارگاه آشنایی با طرح همکاری های بین المللی برای توسعه پژوهش های کاربردی

برگزاری کارگاه آشنایی با طرح همکاری های بین المللی برای توسعه پژوهش های کاربردی در دانشگاه مراغه

مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه به منظور توسعه پژوهش های کاربردی، کارگاه آموزشی ویژه ای را در محل این دانشگاه برگزار می کند.

مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه به منظور توسعه پژوهش های کاربردی، کارگاه آموزشی ویژه ای را در محل این دانشگاه  برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، مدیریت همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه با صدور اطلاعیه ای از اعضاء هیأت علمی خواسته است تا در کارگاه مذکور شرکت نمایند. متن اطلاعیه به شرح ذیل می باشد :
به اطلاع می رساند مدیریت همکاری های علمی و بین امللی دانشگاه در نظر دارد جلسه ای در خصوص معرفی طرح ها و پروژه های مشترک بین المللی (طرح جندی شاپور / فرانسه ، طرح پیترو دلاواله / ایتالیا، ایکارد و ....) برای اعضاء محترم هیأت علمی برگزار نماید. لذا از تمامی همکاران محترم عضو هیأت علمی گروه های آموزشی دعوت می شود در جلسه مذکور که در مورخ چهارشنبه 95/9/17 ساعت 11:30 در آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزارخواهد شد؛ حضور بهم رسانند.
در ضمن یادآور می شود درخواست های مربوط به طرح های مشترک بین المللی دانشگاه بصورت یکجا در دو بازه زمانی آذر ماه 95 و خرداد ماه 96 به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد.
مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه مراغه

نوشته شده در   يکشنبه 14 آذر 1395  ساعت  12   توسط   سهیل افتخارزاده